Inox hűtőszekrény

★★★★☆

Feltételezem, hogy valami inox hűtőszekrény kapcsolódó vagy nagyon hasonlót keresett. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb inox hűtőszekrény kapcsolódó termékeket szuper áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elköltözne otthonról.

Top 10 értékesítés

👉 TOVÁBB 👈

Mennyibe kerül Inox hűtőszekrény?

A METROX inox hűtőszekrény élettartama hosszú, mivel kiváló minőségű kerámiából készülnek. A mellékelt horgok lehetővé teszik a radiátorokhoz való könnyű rögzítést. A radiátor alakjától függően külön-külön hajlíthatók.

Fehér hal (elrontott tőkehal / tőkehal, pollak, foltos tőkehal, vékonybajszú tőkehal, sima lepényhal, rombuszhal, laposhal stb.).) - Keresztreakciók: lazac, béka, fekete tőkehal, hering, ponty, angolna, nyelvhal, lepényhal, makréla és ritkábban a tonhal.

A fúvókák porlasztói a porlasztók leggyakoribb formái. Az inhalációs oldatot finoman porlasztja egy integrált kompresszor sűrített levegője, és egy légtömlőn keresztül továbbítja a szájdarabhoz vagy a maszkhoz.

Környezetbarát anyag: PP, ABS. Az korróziógátló belső víztartályt kifejezetten aromaterápiás olajokhoz fejlesztették ki. Nem eltömődik, mint más inox hűtőszekrény, és könnyen tisztítható. CE, FCC és ROHS tanúsítvánnyal tesztelték, és egyéves garanciával rendelkezik. Ha bármilyen minőségi probléma merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot, és a SAIMPU kielégítő megoldást talál Önnek.

Anyag: A felhasznált anyag személyes preferenciák kérdése. Vannak bambuszból, valódi fából, üvegből vagy porcelánból és műanyagból készült aroma diffúzorok. A ház anyagát értjük. Szinte minden modell belseje műanyagból készül.

A hagyományos LCD képernyők háttérvilágítással rendelkeznek, amelyek általában a széleken ülnek. Ez a technika nem ér el ilyen jó fekete értékeket, mivel a fény nem távolítható el teljesen. A technológia miatt problémák is vannak. Különösen nagy LED-kijelzők esetén a megvilágítás csúnya atriumokat hoz létre a széleken. Ha ezek kissé túlmelegedés miatt jól láthatóak, és a kép közepén is megjelennek, akkor ezt felhőnek nevezzük. Ez azt jelenti, hogy a világosabb felületek kis felhőkhöz hasonlítanak, és különösen észrevehetők a sötét jelenetekben.

A magjában a inox hűtőszekrény elpárologtatja a töltött vizet, és elosztja a vízgőzt a helyszínen. Típustól függően az egyik vagy a másik kiegészítő funkció bekapcsolható. Beleértve azt a lehetőséget, hogy a vízgőzt lehűtsék vagy felmelegítsék. A hidegvíz-gőz jó a száraz bőrre, nyáron felfrissül, és viszonylag gyorsan elpárolog. A meleg vízgőz viszont hosszabb ideig lóg a levegőben, hatékonyabban hidratálja a légző levegőt, és egészségügyi szempontból jobban megfelel az allergiások szenvedőinek.

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben