Izzó kelvin

★★★★☆

Feltételezem, hogy valami izzó kelvin kapcsolódó vagy nagyon hasonlót keresett. Nos, ma van a szerencsenapja, mert megtaláltuk a legjobb izzó kelvin kapcsolódó termékeket szuper áron. Ne vesztegesse az idejét, és vásároljon most anélkül, hogy elköltözne otthonról.

Top 10 értékesítés

👉 TOVÁBB 👈

Mennyibe kerül Izzó kelvin?

A izzó kelvin és a higrométer néhány éve a számomra a normál berendezés részét képezik, és sokat segítenek a beltéri éghajlat és páratartalom optimális megtervezésében. Jó megfigyeléseket tettem a téli gyakori megfázás elleni védelemről is.

Az elején a tesztünkben rámutattunk, hogy az ízek mindig eltérnek a tervezés során. Ennek eredményeként nem adhatunk neked semmit úton, kivéve, hogy figyelembe kell vennie korábbi dekorációs elemeit és a bútorozási stílusát. A hagyományosan tervezett diffúzorok alig képesek fejleszteni teljes optikai potenciáljukat egy modern, minimalista vagy akár iparilag berendezett lakásban, viszont csodálatosan illeszkednek a skandináv és klasszikusan berendezett szobákhoz. Bizonyára önnek nagyjából vagy akár nagyon pontos ötletei vannak arról, hogy az eszköznek hogyan kell kinéznie, és hol szeretné beállítani.

Lépés nélküli szabályozás: A gombnyomással történő fokozatos szabályozás helyett vannak olyan ventilátorok, amelyekben a levegő kimenetének intenzitása folyamatosan változtatható egy forgókerék segítségével. Ez a helyzet a Dyson márkájú eszközökkel. Az előre beállított szintekhez képest ez az opció nagyobb rugalmasságot és nagyobb kényelmet biztosít. Ha a hang elterjed a helyiségben, ez nyomásingadozásokhoz vezet. Az ingadozások miatt a dobhártya mozog az emberi fülben. Amennyiben az emberek számára hallható hang, az agy a fülével együttműködésben hallható hangzásra fordítja a mozgásokat - a szubjektíven érzékelt hangerőre.

Télen a lakások és irodák levegője szárazabb, mint nyáron. Ezért arra lehet következtetni, hogy az egészségre előnyösebb, ha izzó kelvin vásárol. Sokkal értelmesebb azonban először vásárolni egy higrométert (lásd alább). Így lehet meghatározni a tényleges levegő páratartalmat, mivel érzékszerveink nem segítenek meghatározni, hogy nedves vagy száraz a helyiségekben. De függetlenül attól, hogy nedves vagy száraz a levegő, ha belélegzünk, akkor minden bizonnyal felmelegszik és megnedvesíti a hörgőket és a tüdőket.

Ezekben a helyiségekben rövid idő után már nem érzékelhető egy kis zümmögés. Gondolj például a hűtőszekrényre a konyhában - valójában egy viszonylag hangos eszköz, amelyet már nem érzékelnek, mert az agyunk kiszűri. Nagyobb figyelmet kell fordítani egy nagy víztartályra és az erős porlasztásra, hogy a hatás nagy helyiségekben is észrevehető legyen.

Mivel nem mindig tudja figyelemmel kísérni négylábú barátját otthon, a legjobb, ha mérgező növények nélkül teljes egészében megteszi. Miben örül a macskád?? Macska fű, például búzacsíra fű. Serkenti az emésztést és segíti a szobatigris a hajgolyók ürítését. A catnip és a valerian szintén népszerű és nem mérgező. A kosárlabdák, a banánnövények és a hibiszkusz szintén ártalmatlanok. Ennek ellenére fennmaradó kockázatot jelent a műtrágyák és a növények hosszú vagy rostos részeinek nyelése.

Hogyan mérhetem a páratartalmat?? A nedvesség mérésének legjobb módja a saját szobájában egy higrométer. Ha a készüléket annak meghatározására használja, hogy a levegő páratartalma állandóan túl alacsony, akkor izzó kelvin kell használnia. A higrométer ezután segít elkerülni a túlzott páratartalmat a működtetésekor - ennek eredményeként penész alakulhat ki a lakásban. GYIK

Egyéb termékek

Elfogadja a sütiket? Bővebben